alt starter med magi mellom mennesker

Rådgivning

Et samarbeid starter ofte med samtaler og sparring for å utkrystallere hva som er den faktiske utfordringen. Les mer

Strategi/Plan

Selskapets WHY, forretningsstrategi & markedstrategi som gir formålsbasert kommunikasjon. Les mer

Byrå

Attenzione håndterer reklamebyrå og andre byråer for deg slik at dine kampanjene skaper resultater. Les mer

Attenzione har tro på at det meste i livet starter med magi mellom mennesker og at dagens teknologi gir oss fantastiske verktøy til å skape enda mer magi. Dette utgangspunktet når Attenzione rådgir eller utfører prosjekter for våre kunder.

Events

En bedrift kan legge hele eventet i fanget på Attenzione. Fra frokost-seminar til stor konferanse. Les mer

Hire

Lei kompetanse når du trenger det . Som interim leder eller til et prosjekt. Sjekk vår spisskompetanse. Les mer

Styreverv

Er fremoverlent styre er viktig for et selskap i jakten på de riktige beslutningene. Les mer

Referanser

Norsk Fiberforening

Eidsiva bredbånd

Airbus Defence & Space

Norsk Regnskap

Attenzione Events

"Midlertidig stengt - men åpent"

Når Norge ble "corona-stengt" satt Attenzione på kort tid sammen FOREDRAGSSHOWET "Midlertidig stengt - men åpent". Showet om de teknologiske og samfunnsmessige endringene vi sto overfor er med Eirik Norman Hansen, Torgeir Waterhouse, Salvador Baille & Gyrid Beck og ledes av Norges råeste konferansier Aksel Kolstad. Filmen ved siden av er fra en digital konferanse november 2020 som en plug-in konsept i en større konferanse.

Attenzione

Attenzione har tro på at det meste starter med magi mellom mennesker og at dagens teknologi gir oss fantastiske verktøy til å skape enda mer magi. Dessuten tror vi på en tydelig markedsstrategi forankret med selskapets forretningsstrategi. Med dette på plass mener vi events, både online og fysisk, er en viktig del av en aktivitetsplan for å oppnå, salg, relasjoner og posisjon.

Jørn har lang erfaring fra marketing og ledelse i telecom- og byråbransjen. Han er glad i folk og har stor gjennomslagskraft gjennom optimisme, energi, relasjonelle og samarbeid. De siste årene har Jørn etablert, ledet og solgt flere selskaper. Nå tilbyr han strategisk rådgiving, styreverv, management for hire og events gjennom Attenzione.no.

Linkedin